A aruncat la coș omul PNL Buzău de la CJAS penalitățile financiare aplicabile firmelor lui Ciolacu?


Valentin Orsa, directorul de la Casa de Sănătate in galeria penalilor?
Nu a trecut nici măcar o luna de la numire și Orsa a anulat efectele unui raport de control care viza farmaciile cuplului Ciolacu-Isac.
Președintele PNL Buzau ,ar fi numit-o pe Anghel președinte la CJAS, fiindcă in fapt ea conduce, dar avea prea multe dosare, așa ca au desemnat un pix, iar pixul , miercuri , înainte de Crăciun, și-a făcut treaba: a acoperit porcăriile făcute de firmele cuplului Ciolacu-Isac!
De ce atâta graba?
Casa de Sănătate a ajuns la USR!
Cum s-a ajuns aici?
In 2017 Ciolacu a intrat in afaceri cu medicamente. Marcel Ciolacu a devenit chiar autor de lege prin care se farmaciile pot exporta medicamente, lăsând pacienții romani fără medicamente vitale ( de aceea unii pacienti nu primesc medicamente deși au rețeta, ele nu exista fiind exportate pe bani mulți).
In paralel a cumpărat doua firme locale și datorii de pe la altele. In același timp, in înțelegere cu primarii a primit spații la primarii, unele special renovate, pentru a se extinde.
Pentru a fi sigur ca va câștiga tot cuplul amintit și-a numit oameni la Casa de Sănătate.
Cu ei a început sa facă controale abuzive. Farmacia Iris, pe care o conduc, fiind cea mai importantă, a devenit ținta. O voiau distrusă, mai ales ca noi am reacționat și am sesizat organele anticorupție.
După ce timp de doi ani am fost controlați aproape zilnic, probabil sub presiunea DNA, le-a fost făcut un control și lor. Un control care ne-a vizat și pe noi - cum se putea altfel - și Farmacia Crâng și CJAS. La noi rezultatul controlului a fost iarăși bun. Nu am încălcat legea niciodată. Am primit raportul de control.
La cuplul Ciolacu - Isac ( condamnat penal pentru mita la Ministerul Sănătății): dezastru. Pe portarurile de judecată sunt procesele pe care firmele cuplului Ciolacu- Isac cer anularea rapoartelor singurului control pe care l-au avut.
Ce a făcut Orsa? A anulat măsurile raportului care afecteaza interesele financiare ale cuplului Ciolacu-Isac!
Morala: au încercat sa ne distrugă pe toti, pentru ca buzoienii sa fie obligați sa cumpere doar de la ei. Ne-au săpat groapa și acum se tin sa nu cada un ea.
Consecințe?
O mulțime de oameni folosiți și trași in fapte penale...și aici nu ma refer la Anghel, care e a lor , ci la un Orsa, care a forțat detașarea pentru a fi numit director la CJAS, ca apoi sa facă, cu ochii închiși, ceea ce i-au cerut politicienii.
O fi penal?
Eu cred ca da, motiv pentru care voi sesiza și de aceasta data DNA.

     

https://cronicadebuzau.ro/cum-il-scapa-penelistul-orsa-pe-ciolacu-de-sanctiuni-la-cjas-buzau/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu