Avem destul Dragnea. Altceva?


 

De câteva zile marea preocupare a devenit viața lui Dragnea. E drept și-a expus-o singur, și-a înfățișat-o amicilor de altă dată - astăzi dușmani de moarte - și a crezut că așa trebuie să facă un om care de altfel nu-i iar fi stricat să fie model, măcar pentru propriul fiu, dacă nu pentru tot poporul. Dar puterea se pare că seduce până la nebunie. În fine, ceea ce s-a întâmplat cu Dragnea era previzibil. Nu cred că cineva a gândit altcumva, în afară de ...inculpat. Așa că...grupul de la Buzău - poate că apariția în Cancan nu are legătură cu Romașcanu, deși nu prea cred având în vedere stilul și preocupările - și-au executat fostul stăpân. Dragnea, așa dezumflat cum este, e periculos pe stânga politicii, deși...în toate aparițiile publice a vorbit mai mult aluziv decât concret. Dar Gepeto rămâne Gepeto. Este creatorul multor păpuși actuale, care acum nu-și mai recunosc tatăl și e posibil să mai aibă ceva capete de sfoară prin ogradă, dar aceasta este o altă poveste, pe care românii o așteaptă la dezbatere, chiar mai mult decât pe cea despre viața de cuplu a lui Dragnea.

Ei bine, acum că am aflat ceea ce nu ne miră despre pățania lui Dragnea, - cel care prin atitudini de acest fel a trântit și Referendumul pentru familie - am vrea să știm ce mai lucrează guvernanții pentru noi, în afară de febrila târguială pe posturi pentru triburile din partid.

Știrea cu păcălitul Dragnea - s-a păcălit el când și-a ales colaboratorii, așa că ce ne mai mirăm de pățania conjugală - nu ține de foame. Facturile vin, sărăcia crește, insecuritatea macină. Românii o duc din ce în ce mai greu. Vor mai înghiți câteva diversiuni bolșevice, dar nu cred că prea multă vreme. Vor mai fi împinși să se uite în altă direcție până li se ia ce au sub nas, dar, cu siguranță, jocul de-a păcăleala e periculos.

Deci, ne-ați livrat destul Dragnea. Mai avem și de la campaniile trecute. Ar fi timpul ca românilor să li se livreze și ceva viață mai bună, că de porcăriile făcute de politicieni care se cred veșnic flăcăi, suntem sătui.

paulnegoita.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu