O țară fără ...mumă


 

A trecut 1 decembrie. Mai moderată ca niciodată a fost atitudinea românilor. Am lăsat să se scurgă ceva zile, tocmai pentru a se răci evenimentul, deșii, constat acum că ...fost rece de la început. Ceva s-a s-a rupt ...

Tocmai când politicienii actuali s-au lăudat că realizează marea unitate, românii se simt mai dezbinați și în pericol. Au trecut 50 de ani prin istoria majorităților și știu ce înseamnă și mai mai știu că actuala clasă politică este decăzută moral și mult, mult, mult mai coruptă, chiar decât cea comunistă, din care se trage.

Am simțit că România de acum, în care o șleahtă de lichele și-au dat mâna peste capul și voința românilor, nu mai are mumă ci e roasă doar de ...ciumă, de ciumă multicoloră.

România de azi e ficțiune. E un UAT mai mare. E carne fără duh. Nu mai are și nu mai transmite valori.

Cum pot românii să-și trimită copiii la școală și să le supună că vor avea viitor dacă învață, când văd cine a ajuns să conducă țara?

Cum pot românii să-și educe copiii în spiritul cinstei și corectitudinii când văd că răul, minciuna și hoția învinge!?

În fine, cum pot părinții să-și învețe copiii să-și iubească țara când văd cine vorbește în fața crucilor eroilor noștri !?

Mii de tineri au murit pentru țară. Nu au avut viitor în speranța că viitorimea va avea viitor. Și cine vorbește în fața lor, în fața crucii lor?! Pe cine am trimis noi acolo, la mormântul lor? Ce treabă au acești indivizi cu jertfa lor, cu frigul lor, cu spaima lor, cu dorul, cu moartea lor?!

Fiți siguri, dacă ar putea ar pune pe pe cruce ...don't disturb, când ar vedea fețele politicii românești! Nu ne mai deranjați somnul cu festivismul vostru fals, le-ar spune! Și le-ar mai spune ...nu ne mai aruncați câte o coroană plătită de stat, între o combinație, o bârfă și un muc de țigară!  Nu ne mai dezonorați trimițând să vorbească în fața noastră oameni care au distrus România!

Nu pot să spună toate acestea...dar noi ne putem întreba cum de am adus România aici și de ce nu avem voința și tăria de a ieși din mocirla aceasta.

Da, în mocirlă trăim prezentul, în mocirlă riscă să ne ajungă viitorul și, din păcate, am început să târâm și trecutul tot în mocirlă, acceptând ca în numele poporului, în fața eroilor, să apară ca reprezentanți ai românilor figuri de șmecheri, pentru care România este doar un instrument de bani și putere personală, iar eroii un mijloc de propagandă.

 sursa: paulnegoita.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu