Cum a contribuit Ciolacu la distrugerea economiei locale?

 


De la vorbe la realitate e distanță imensă, când este vorba de Ciolacu. Două spețe simple.

Ciolacu este părinte de lege prin are de permite exportul paralel de medicamente, Legea ce i-a adus satisfacții economice, deoarece partenerii de afaceri ai familiei – Ciolacu nu a avut niciodată încredere că poare face o afacere pe bune și face doar prin interpuși – au făcut profituri de milioane de euro. Ce este rău în faptul că a făcut profit? Nimic rău! Doar că acest profit l-a făcut luând de la gura bolnavilor români, a căror viață a aruncat-o în haos, medicamentele de care le depindea ziua de mâine. Dacă vă tot întrebați de ce criza de medicamente piața românească este atât de gravă, priviți la poza lui Ciolacu și aflați că de acolo de trage mare parte din necaz. Iubitorul de români i-a nenorocit prin legea lui și prin combinațiile lui oneroase pe românii bolnavi.

Al doilea exemplu de călcare în picioare a naționalismului economic de către Ciolacu și gașca lui, îl reprezintă așezarea în scaunul de primar a lui Constantin Toma, uzând chiar de celebrul film porno, cu care l-a dat jos pe fostul primar.

Constantin Toma a făcut jocul grupului de interese din jurul lui Ciolacu și l-a ajutat să-și valorifice terenurile în folosul marilor lanțuri de supermarketuri străine.

Toma, însă, nu s-a oprit aici. Cu bună știință, a distrus comerțul local, a distrus specificul Buzăului, a falimentat micile firme românești, locale. A blocat Buzăul și a eliminat locurile de parcare, astfel încât tot comerțul s-a mutat la Mall – uri, unde e loc de parcare, iar parcarea este gratuită.

Primarul Buzăului, cere votul buzoienilor, pe motiv că a făcut Buzăul frumos, deși totul este făcut scump, de proastă calitate, foarte prost gândit și organizat și cu vădită intenție de a distruge tot ceea ce este local.

De ce  l-a ales Ciolacu pe Toma să-l reprezinte la Primărie, după ce Toma, dând dovadă de patriotism economic a distrus cea mai mare fabrică locală făcută în comunism? De ce a pus un om care a falimentar un simbol al industriei locale, să conducă urbea? Simplu. Din patriotism.

Deci, înainte de a vedea patriotismul din vorbele lui Ciolacu puse în gură de consilieri plătiți pe bani mulți de către noi, românii, să vedem realitatea de la Buzău. Aici se înțelege cel mai bine ce face cu adevărat Ciolacu!

https://paulnegoita.ro/2023/04/01/vesnica-ipocrizie-a-lui-ciolacu-acum-nationalismul-economic/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu