Buzăul mare sau Buzăul mult și atât?!

 Spațiul este total ocupat de interesul primarului Toma de a-și rezolva problema. Are și Ciolacu interesele lui, ca de obicei.

Pentru moment pe garduri și pe câmpuri, prin sensuri giratorii și prin parcări, îndemnuri la vot. Citiți-le că-s pe banii dumneavoastră! Se dă marea luptă între două tabere imobiliare ale bogătașilor din PSD, spun ai lor și buzoienii trebuie să contribuie.





Afișele, indiferent de formă, au o problemă pe fond. Povești cu zâne și salarii bine plătite pentru că ei în suprafața Buzăului niște terenuri private, plantate cu floarea-soarelui și porumb, nu crede nimeni. Spital? Mai repede ei drumul Bucureștiului? Oportunități pentru tineri? Păi nu prea au oportunității nici prea mulți tineri din PSD. Cum se cheamă numirea unei pensionare la Piețe, Târguri și Oboare în post de director. Nu e vorba de un interes personal, nici măcar de partid, atâta vreme cât acolo era un tânăr de la PSD. El a fost înlocuit cu o fostă angajată de la Romet, fostă firmă a primarului Toma, care l-a vârsta de 67 de ani s-a învrednicit să fie numită directoare.

Ținteștenilor li se promite hrană mai bună. Bannerul este fixat în Odaia Banului, la mică distanță de firma care reciclează deșeuri, adică le elimină ca volum, dar le transformă în pulbere. Și așa apare hrana mai bună.

Manipulare pe bani mulți. Buzăul nu devine mare, devine mult și greu. Se dorește dublarea suprafeței, dar nu se dublează și veniturile bugetare. Costuri mai mari pentru toți. Cei din Țintești vor plăti mai mult, tribut de oraj, nu?! Cei din Buzău vor vedea cum asfaltul de pe strada lor fuge la Țintești.

Cat despre dezbatere. PNL mai încearcă ceva, dar prea pe departe. PSD -ul, bun la manipulare, nu răspunde la înțepăturile PNL cu argumente legate de Țintești, că nu au. Atacă însă diversionist vorbind despre prețuri și nivelul de trai. De parcă banii de la Referndum nu sunt tot de la buget și nu puteau rezolva probleme sociale?!

Mă așteptam la PNL să vorbească concret și să spună despre înlocuirea clanului Boșcoldeală, cu tribul Romet sau Tribul Țintești.

Mai este cineva din Țintești care nu lucrează la Trasbus, Urbis sau prin alte cotloane publice?

Nu e nimic! Dacă mai este cineva va fi angajat curând, doar sângele apă nu se face!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu