Primarul Buzăului umilește presa locală



 Obsesia primarului Toma este să-i mintă pe buzoieni. După ce s-a lăudat că a dresat angajații Primăriei Buzău, de parcă bieții oameni au căzut din regnul lor, vrea să ne dreseze și pe noi pe toți. Cum? Plătind presa! De unde? Din banii noștri! În loc să meargă banii acolo unde este nevoie de ei, ajung în buzunarelor celor care-l laudă pe Toma. Nu e nimeni care nu-i cunoaște meteahna de persoană care se vrea mereu adulată. De ce? Pentru care are nevoie să-și construiască o imagine falsă.

Deci, cel mai mare iubitor de like și de comentarii favorabile de la conturi false, este un organ de presă, un organ scump plătit din banii noștri. Este chiar o anatomie … de presă, dacă te uiți pe comentariilor buzoienilor adevărați, care s-au săturat de spoiala acestui primar, mereu dat cu galvan, de către presa plătită.

Este mai mult decât anatomie, este chiar zoologie. Nu era vulpea animalul viclean din povești? Exact așa are și nu are ziarul Opinia. Nu-l are chipurile, pentru că a trecut în mana partenerilor de afaceri ai lui Ciolacu, dar îl are și l-a avut întotdeauna, așa cum afirma o jurnalistă care i-a fost angajată. Îl are, l-a falimentat, dar acum Opinia se ține bine pentru că plătește Primăria Buzău. Da, Primăria Buzău plătește ziarul primarului Toma. Evident, ziarul propriu îl divinizează.

Cred că Toma trece și dincolo de anatomie, organe și zoologie. La semafoare se aud și nume din calendar, rostite de oameni mulțumiți că a făcut praf orașul.

Cât despre organul de presă Toma…bani noștri îi dau vizibilitate media. Nu are nimic de comunicat memorabil sau sănătos. Limbaj forțat, de cartier, exprimări de tanc rusesc și gălăgie multă. Așa comunică Toma …de fapt așa ne minte Toma!

/https://cronicadebuzau.ro/toma-este-organ-de-presa-chiar-o-intreaga-anatomie-si-zoologie/

 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu