Aveți capul lui Moțoc, ce urmează?

 


Dragii mei, pentru ce ocupă oamenii oamenii ăștia care se împăunează ca sunt aleșii neamului ditamai clădirea țării. La ce a fost astăzi în Parlament, i-aș fi mutat la Circ. Era  mai aproape de Guvern și foarte potrivit.

Am văzut astăzi în forul nostru legislativ – vai de noi! – un spectacol degradant. Căderea unui guvern, credeam eu, se constituie într-un prilej serios de analiză. De unde!? Parcă totul s-a desfășurat pe planeta maimuțelor. Jalnică reprezentație a unor indivizi de la care Românii așteaptă legi drepte și reforme eficiente.

A căzut un premier. A căzut și un guvern. Au primit capul lui Moțoc, cei ce și l-au dorit.  Din păcate, nimic din ce s-a petrecut acolo nu are legătură cu noi, cetățenii, care-i plătim pe acești circari din Parlament.

Și-au reglat conturile între ei. Își negociază doar pozițiile de putere, de rapt. E clar că au eșuat și chiar dacă o fac pe interesanții pe la tribuna Parlamentului, încercând să recite câte un text făcut de alții, în culise, aproape pe oricare de acolo l-ai pune în funcții ministeriale este iarăși o pierdere de timp pentru țară. Nimic nu-i recomandă. Sunt de atâția ani în politică și nu au dat nimic românilor, doar le-au luat.

Nimic proaspăt la orizont. Nimic dătător de speranță. Circul pe banii noștri continuă!

sursa: paulnegoita.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu