Ciolacu gol la geam



 Cred că pesediștilor le este dor de Dragnea. Un joc mai stupid decât practică Ciolacu și ai lui nu a făcut niciun partid până acum. Au dat guvernul jos că au putut. L-au dat ca să-l pună la loc, așa cum au făcut și cu guvernul Orban, pus și repus, prin intrigile lui Ciolacu.

Un joc stupid, un mod tâmp de a face politică. Evident, jocul lor este unul a urii. Totul ceea ce urmăresc este să urce la putere pe ură, nu pe competență. Ciolacu crede că românii îl vor vota pentru doar din ură pentru ceilalți. Sigur, a tot funcționat jocul răului cel mai mic, dar pretendenții aveau și ceva calități. Despre Ciolacu știm cu toții cât și ce poate și pe zi ce trece află o țară întreagă.

Contextul însă, îmi face imposibilă dorința de a pune pe pagina mea un text al Sorinei Matei. Deși nu-i împărtășesc unele nuanțe de limbaj, textul e pe înțelesul lui Ciolacu și e pe deplin adevărat:

„Securitatea aka Sistemul când pune șefi de partid în România tot timpul îi alege pe cei mai proști și cu cele mai multe bube din încăpere. Exemplu: Marcelică Ciolacu.
– O persoană fără o meserie, un mic învârtitor de Buzău, prieten cu Hayssam
– Facultate de carton la Ecologică, făcută ca să nu fie și oficial analfabet funcțional
– Nu știe nicio limbă străină. Vorbește cu mâinile.
– Colegii de securitate și apărare ca să fie și el o mică slugă la securiști

– Doctorand la SRI, iar ca să se dea bine cu Securitatea.
– Revoluționar de carton, cu dosar la DNA. S-a trecut luptător cu rol determinant în Revoluție, mori de râs
– L-a pupat în fund pe Dragnea, apoi l-a mâncat pe Dragnea, până l-au pus băieții șef de partid
– Dă bani publici la presa de dreapta în contracte netransparente ca să nu mai fie făcut Ciuma Roșie și să nu se mai scrie că e analfabet și nu știe să vorbească, pentru imaginea lui personală, crezând că pe coco supraviețuiește
– Persoana nu știe să vorbească decât în „mă”, „bă” etc. Nu stăpânește niciun domeniu dar țărănoiul voia să fie doctor :))))
– Și-a umplut tot partidul de securiști, ei crezând că sunt mare sculă basculă și toată lumea e proastă. Și ăia tot analfabeți of course
– Se ocupă de șmenuri politice, linia directoare luând-o de la Securitate și Ioha. Unica țintă: supraviețuirea.
Așa faci din prietenul lui Hayssam șef de partid, compromițând ideea de opoziție în România. Rețeta imposturii, cu personaje manipulabile de carton.”

Așa că, Ciolacu dacă tot nu deranjează acum cu guvernarea – oricum nu e în stare de nimic bun și trecutul e cel mai clar indiciu – e naiv să spere că românii îl vor considera altădată bun. E la fel de când îl știm și la fel rămâne, pentru că oamenii, în general nu se schimbă fundamental.

Așa că așteptarea va fi în van. De ce să aduci la guvernare unul care a cedat de fiecare dată guvernarea, doar pentru a specula ura?!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu