Matematica după Ciolacu sau cum 33000 e mai mic decât 5000



 Ciolacu dă dovadă iarăși de ipocrizie maladivă. Ieri a postat pe pagina de Facebook un text – scris probabil de cumătrul Romașcanu, specialistul casei la manipulări -, în care pare de-a dreptul îngrijorat de soarta celor 5000 de participanți la exercițiul electoral PNL.

Dincolo de faptul că la PNL se desfășoară un exercițiu electoral prin care PSD -ul nu a trecut când s-a trezit cu Ciolacu șef – vă reamintesc că Ciolacu a ajuns șef la PSD ca o vulpe, implorând-o pe cu ochii lui umezi pe Dăncilă să-i lase locul -, Ciolacu se dovedește, ca de obicei, ipocritul maladiv.

5000 de membrii PNL supuși riscurilor infectării cu Covid sunt mai puțin decât 33000 de mii de Buzoieni chemați de Ciolacu la votul pentru Referendumul de unire cu Țineștiul. Să înțeleagă electoratul că Ciolacu stă la fel de prost la matematică, ca la la gramatică? Cu siguranță, dar nu despre simpla nepricepere cifrelor e vorba! E mult mai grav. E ipocrizie, nepăsare și calcul cinic al avantajelor financiare și electorale pe care le-ar obține în cazul puțin probabil în care ar trece acest Referendum, costisitor pentru Buzău și buzoieni și ținteșteni.

De două luni buzoienii sunt invitați, aproape zi de zi, la dans , iar presa le spune povești cu zâne, uitând de riscul infectării cu agresiva tulpină Delta. După cele două luni în care trebuiau să uite de Pandemie și Covid, sunt chemați la vot, deși inclusiv acest demers reprezintă un risc major.

Să înțelegem că Ciolacu este mai grijuliu cu sănătatea celor 5000 de peneliști care vor participa la Congres, decât cu sănătatea buzoienilor incitați la vot ?

Ciolacu nu e grijuliu decât cu propriul interes. De la începutul Pandemiei suferința oamenilor a fost folosită ca agent electoral! Citiți declarațiile și vă reamintiți. Am recitit și m-am îngrozit!

Acum recidivează! Nu oamenii îl interesează – fie ei cei 5000 sau cei 33000! Doar beneficiul propriu. De la cei clamarea cifrei de 5000 vrea beneficiu de imagine, de la buzoieni, vrea să obțină beneficii mult mai mai dulci!

33000 de oameni, cât le-ar trebui pesediștilor să-și treacă referendumul de unire cu săracul și poluatul Țintești sunt supuși cu nepăsare riscurilor epidemiologice și îndemnați de Ciolacu să meargă la vot, în timp ce Ciolacu pare să moară de grija peneliștilor delegați la Congres! Cătă ipocrizie!

Ce afirmă printre altele Ciolacu: În România revine carantina, magazinele de închid din nou la orele 18 sau 20, iar Cîțu, Orban, Ghorghiu și Rareș Bogdan au un singur gând: cum să numere voturile. Restul țării începe să numere morții de Covid 19!

Cum suna aceste vorbe ale lui Ciolacu pentru buzoianul invitat la vot prin cea mai agresivă campanie electorală din ultimii ani?

…..fără cuvinte!

Ca de obicei, pentru Ciolacu interesul poartă fesul, iar oamenii nu sunt decât obiecte de manevră politică și financiară.

Și tot Ciolacu își asumă textul următor pe pagina lui: Acum, PNL face orice să fie deasupra legii. 5000 de liberali ignoră normele sanitare, cu riscul de a răspândi virusul în toată țara.

…. în același timp, PSD Buzău cheamă la urne minimul 33000….

Suferința din Spitalul Județean Buzău, unde personalul este epuizat iar bolnavii stau prin parcare cu zecile de ore să prindă un pat nu-l mișcă nimic pe Ciolacu. Singurul interes este propășirea proprie, chiar dacă presupune să calce pe cadavre să o obțină, iar la cât de gravă este situația la Țintești unde pe 9 septembrie rata de infectare ajunsese la 2,2 la mie …..Ciolacu are pe ce sălta în goana lui după voturi și bani.

 sursa:paulnegoita.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu