Moțiunea de cenzură și comedianții

 


3 partide se bat cu moțiunea în piept, dar nu se întâlnesc. Fiecare are moțiunea lui, că de...reprezintă românii. În tot acest acest timp, românii, trăiesc momente de impredictibilitate.  Ca în anii de după 90, când românii au fost aruncați pe piața liberă fără să fie pregătiți pentru ceea ce va urma, acum s-a ajuns la momentul liberalizării prețurilor la energie și gaze naturale. După atâția ani în care partidele au căpușat sistemele cu lipitorii de afișe, transformați în directori, intrarea pe piața liberă se face cu șocuri, așa cum s-a întâmplat mereu la noi.

Șocul nostru nu-i interesează pe ei. Noi suntem buni până le dăm votul, după care votul ne este confiscat. Le trebuie lor, să se lupte între ei, să facă compromisuri împotriva noastră. Să ocupe poziții de influență pentru ei. Credeți că actualul scandal este altceva decât un spectacol ieftin, în urma căruia mai primim nota de plată pentru încă o lună în care i-am ținut în Parlament?!

Cât despre nota de plată...e umflată. Sunt mulți, mulți și inutili. Una dintre măsurile pe care trebuia să o cerem aplicată era reducerea numărului de parlamentari. Pentru ce plătim atât de mulți? Care este obiectul lor real de activitate? Eu nu-i văd nici la tribună, nici puși pe treaba lor de membrii ai unui for legislativ, ci doar preocupați să facă trafic de influență și să mimeze implicarea în activități care aparțin primarilor sau altor entități publice.

Credeți că ce fac zilele acestea e treabă de parlamentar? Aiurea! Lipsesc de la muncă, fiindcă sunt strategi. Sunt strategi ai propriei cariere făcută de banii noștri, o carieră de actori măruți, de comedianți ieftini,

Se spurcă acum cu vorbe grele, iar după aceea uită brusc și ne promit că se apucă de treabă. Auirea. Totul este de ochii lumii, se fac că fac. Aștia nici măcar atunci când se ceată nu sunt sinceri, deși, în asemenea situații, ar trebui să ...debordeze de sinceritate. Poți simula multe stări, dar nu poți simula cearta! Ei, comedianții, simulează și cearta, și moțiunea, și grija pentru binele nostru.

În realitate le pasă doar de ei, doar de binele lor personal, doar de scaunul lor, iar acum nu reforma sau Guvernul îi doare, ci negocierea unor poziții mai profitabile pentru ei și clanul lor și, evident, amețirea electoratului.

 sursă: paulnegoita.ro

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu