Ciolacu capturează Statul Român



 Rușii atacă Ucraina, Ciolacu statul. Rând pe rând, instituții unde Ciolacu are interese financiare colosale, sunt luate în stăpânire. Agenția Domeniilor Statului, Programul Anghel Saligny, Agenția Națională a Medicamentului și Dispozitivelor Medicale sunt doar câteva zone de interes maxim financiar pe care Ciolacu și le-a luat pe cont propriu, că doar de aceea a pus votantul ștampila pe trandafiri.

https://www.hotnews.ro/stiri-esential-21721114-camera-deputatilor-persoanele-juridice-autorizate-care-elibereaza-medicamente-pot-face-distributie-angro.htm

Rezultatele strădaniilor lui Marcel vor putea văzute în cont la nepotul Mihai Ciolacu sau la alți apropiați ai lui.

Cu ceva ani în urmă, Ciolacu a pus la cale un asasinat economic la Buzău, unde voia ca firma de medicamente unde este acționar, prin interpusul Mihai, să rămână singură în județ. Cercetările despre faptele revoluționarului Ciolacu, dorm – sau poate nu – pe la DNA.

Printre cei implicați în toată povestea se află și farmacistul Prisada, care i-a vândut niște farmacii lui Ciolacu, devenit astfel acționar la Nicomart Prim Team. După ce a vândut cam ce nu prea era de cumpărat, Prisada a devenit prea-supusul grupului și în calitate de Vicepreședinte al Colegiului Național al Farmaciștilor și de președinte al Colegiului Farmaciștilor Buzău, a acționat consecvent în interesul noilor săi stăpâni. Sigur, fiind un caracter alunecos, a lucrat mai mult prin ricoșeu decât direct, însă a pus pe masa creierului lui Ciolacu din industria farmaceutică – Costel Isac -toate informațiile din sistem. A jucat direct și nemijlocit în folosul lor, ceea ce la DNA se știe.

Acum Prisada a primit un nou rol. Big Borther pentru distribuitorii de medicamente, indiferent cum se cheamă ei.

Așa cum Ciolacu a folosit la Buzău instituțiile statului pentru a lichida concurența, acum vrea să joace mai sus și și-a plantat om, testat deja. Dacă nu dădea dovadă de colaborare bună, Prisada Răzvan nu era urcat la Agenția Medicamentelor, chiar de ar fi fost academician.

E de urmărit cum se va strecura Prisada între interesele stăpânilor politici și economici și fereala de zona penală. Probabil va pune la dispoziția grupului de interese toate datele tuturor, dar nu va mușca din apucăturile lui Isac. Cu siguranță, depinde de cât și cum îl au și-l vor avea la mână.

Oricum, Costel Isac, cel condamnat pentru mită la Ministerul Sănătății, se va descălța o vreme pe biroul de la ANM, așa cu o face pe la CNAS și pe la Ministerul Sănătății.

Rămâne de văzut cât vor rezista instituțiile statului asaltului lui Ciolacu, pentru că ar fi o nerozie să credem că afacerile lui Ciolacu și încrengătura lui nu se vede. Probabil este personajul politic cel mai previzibil în acțiuni de invadare din interior a României.

https://anchetatorii.ro/2022/01/07/romanian-organized-crime-psd-ciolacu-grindeanu-cionca/


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu