Raluca Alexandru - secretar al prefecturii Buzău



 Rușii bombardează Ucraina, Ciolacu instituțiile. Raluca Ecaterina Alexandru este a lui Ciolacu!

În anturajul dumnealui e considerată viitor prefect, după ce va reuși să-l urnească pe o formă de incompatibilitate – spune ei că nu a renunțat la poziția din CECAR – pe actualul prefect.

Raluca Alexandru este cunoștință veche a …sistemului. Ciolacu, după ce a folosit-o pe la procesul de votare ca membră a Biroului Electoral Județean, a vârât-o pe un post la departamentul de control al CJAS. În ziua când a ajuns, fosta directoare Grigore Paula, a spus că a venit noua directoare.

Două luni a durat ucenicia și a ajuns Președinte-Director General. Pompos, nu! Evident, leafă mare, secretară să facă cafeaua, șofer. Și apoi … nici nu mai trebuia să omoare țigările pe treptele Tribunalului așteptând după clienți, alții decât primăriile PSD, evident, care plăteau după cutumă.

Ajunsă șef la CJAS nu și-a știut menirea din prima. Abia când Ciolacu a intrat în combinații cu Isac Costel – personaj condamnat pentru mită la Ministerul Sănătății – și Marius Neagu, a aflat că rolul ei este, printre altele, să asasineze economic firmele concurente firmelor grupului Ciolacu-Isac.

A primit ordin și a început să execute. Iris Pharm și Crâng erau primele vizate. Unde greșeau? Aveau farmacii în localitatea Pietroasele și tot acolo venise și grupul lui Ciolacu.

În aceste condiții, Iris Pharm și Crâng nu erau primite în contract cu CJAS Buzău, pentru ca pacienții să fie obligați să meargă la Marcos Provit.

În tot acest timp, omul preexistent în CJAS, Anghel al lui Isac Costel, director de  contractări, bloca contractare, pe motiv de …bască. Da, Ciolacu avea, ceilalți nu aveau bască!

În tot acest timp, Iris Pharm și Crâng funcționau, fiind autorizate de Ministerul Sănătății, dar pacienții erau obstrucționați să-și găsească rezolvare rețetelor gratuite și compensante în farmaciile celor doi furnizori de tradiție.

Fiind PSD la putere, CJAS era a lui Ciolacu, nu?! Conta opțiunea pacienților? Nu! Ei trebuiau încolonați și la strungă la Ciolacu și ai lui.

Cum colivei îi trebuia și bomboană, Marius Neagu de la Marcos Provit, făcea reclamații la CJAS Buzău – reclamații care erau construite chiar în instituție – că Iris Pharm și Crâng dau rețete pacienților, fără să aibă contract. De ce le ocoleau farmacia pacienții nu se întrebau cei de la CJAS. Și eu acum…cine să se întrebe, ai lor din CJAS?!

Evident pacienții nu contau. Ei voiau să găsească tratament, dar CJAS le îngrădea dreptul. Îi obliga să meargă doar la Ciolacu și ai lui.

Deși reclamațiile erau coapte la Anghel în subsol la CJAS, cea care trebuia să scoată de tot din joc concurența grupului Ciolacu era Alexandru. Cum era în poziția de șef, i s-a cerut să trimită controale și le-a trimis. Trimitea, nu dădea raportul, repornea controlul și tot pe drumurile Bucureștiului stătea să o învețe magia închiderii concurenților lui Ciolacu.

Mai pot auzi încă strigătele din telefon ale Ralucăi Alexandru către echipa de control. Exact ca Putin, Ciolacu voia ca într-o săptămână Iris Pharm și Crâng să fie închise. Metoda Pietroasele trebuia aplicată în toate localitățile. Marcos Provit și sateliții lui trebuiau să preia toate rețetele din județ și să deconteze tot, prin eliminarea celorlalți. De aceea grupul lui Ciolacu a cerut rezilierea contractului cu CJAS Buzău pentru Iris Pharm și Crâng, pe tot județul Buzău. Atunci obțineau controlul pacienților și medicilor. Banii le intrau de la sine, fără să mai aibă concurență.

Alexandru le-a făcut pofta, dar avocat fiind de meserie, a realizat pericolul penal al demersurilor și costurile personale în cazul unui proces, mai ales după ce a trimis controale repetate și nu a avut motive de sancțiune.

Dar ca în Caracatița, nu faci ești ras! Din spate a venit Anghel care s-a oferit să facă mai mult. Mai fără școală și mai determinată să ia locul lui Alexandru, Anghel a transmis prin intermediar dovada că Alexandru ocupase funcția de Președinte Director General la CJAS Buzău fără să îndeplinească condițiile. Pe situl Casei Naționale apăruse informația, dar a fost rapid ștearsă. Totuși a fost salvată și trimisă mai departe.

Deși și-a făcut treaba dictată de cel care o numise, Ciolacu, adică a controlat Iris Pharm și Crâng și nu a trimis niciun control la farmaciile grupului Ciolacu, în stil mafiot, i-a venit momentul lichidării. În paranteză fiind spus, a mai făcut și alte trebi, tot de felul astă, cazul Vaida fiind printre ele.

Cum au alungat-o?

Anghel a dat un raport de control și interpretarea adiacentă la Bostan Calin. Bostan plecase cu ziarul Opinia de la Opinia SA, societate pe care o dusese în insolvență, la Info Media House.  Info Media House este legată de Ciolacu, prin același Marius Neagu. Cum vă puteți imagina, Bostan a semnat o mare știre mare că Alexandru este schimbată pentru că nu a luat măsuri împotriva Iris Pharm și Crâng, fiindcă acestea ar fi produs pagubă de miliarde statului, iar Alexandru nu a luat măsuri. Aiurea, Ciolacu și amicii vedeau banii respectivi în contul lor. Dacă Iris Pharm și Crâng dispăreau, banii despre care vorbesc erau virați de pacienți le Marcos Provit. Acei bani și alții, pentru că nimeni nu știe cât au încasat pe rețete date copiilor, spre exemplu.

Paguba despre care vorbește Bostan e la Ciolacu în buzunar, nu la stat. Aici era paguba. Existența altor firme reprezenta și reprezintă concurență și Alexandru nu a eliminat concurența celor care o numise în funcție. Așa că, prin ziarul grupului, Opinia, a executat-o. Au scris și au aranjat la Casa Națională să o zvârlă și au zvârlit-o. A urmat pe post Anghel care trebuia să omoare concurența și cea care a jucat inclusiv pe micile ecrane – la RTV – ce i s-a cerut. Fiecare lună cu Iris Pharm și Crâng în slujba pacienților, înseamnă gaură în bugetul grupului Ciolacu. Nu merita lichidată Alexandru când în locul profitului pentru care au numit-o le aducea pierdere?! Cât putea rezista durerii la buzunar grupul Ciolacu? Așa că i-au făcut vânt urât pe scările CJAS lui Alexandru.

Rămasă fără clienți și fără funcția de mare șef, Alexandru s-a aranjat de un concediu medical de la psihiatrie, unde este foarte greu de verificat dacă afecțiunea este sau nu reală. Pentru că exista riscul să vorbească – și chiar se lamenta că o va face – și pentru că avea și are ce spune despre cum a folosit Ciolacu instituțiile statului pentru a distruge firme care-i concurează afacerea atrăgând pacienți, Ciolacu i-a făcut rost de un post de secretar de stat la Secretariatul de Stat al Guvernului. Mai departe, mai măgulitor, mai sub control, nu!?

Și a stat acolo mult și bine, sub Dăncilă.

Pe vremea când s-a instalat Guvernul Orban – cu votul trădării lui Ciolacu – iar Orban striga că-l doare mâna de când demite secretari de stat de-ai PSD -, Alexandru, deși nu se omora cu prezența la muncă, rezista. Și a rezistat, ca în povești, până pe 19. dec. 2019. Pe 20 a fost numită adjunct al Avocatului Poporului și a depus jurământul în fața lui …Ciolacu. Violeta Moraru îmi relata zâmbetul procurorului care a primit informația. Cunoscând în amănunt povestea scrisă mai sus, nu cred că zâmbea cu subînțeles, ci se gândea la …câte coincidențe scoate viața în calea unui om.

Ei, cum era să nu zâmbesc și eu văzând că Alexandru ajunge iarăși pe un post al lui Ciolacu. Fără dubiu, faptul că a fost numită secretar general la Prefectura Buzău, iar Alexandru are un trecut comun cu aventurile lui Ciolacu, e o coincidență, nu?! O pură coincidență!

Și la această numire, drumul a fost la fel. A trecut câteva ceasuri, vreme de o săptămână, pe la CJAS Buzău, la o cafea, pentru a simula întoarcerea la bază. Apoi a fost plasată la Prefectură și apoi …promovată. Ce i-o mai lipsi de data aceasta? Aflăm.

Oricum, numirea este o coincidență să știți. Orice cetățean putea fi lovit de așa coincidență, orice tânăr din Buzău distrus demografic, avea șansa să lucreze pe postul primit de Alexandru. Faptul că este ea și nu altcineva, care nu duce în cârcă un asemenea trecut, e doar o coincidență.

 

Interesant este că Opinia, ziarul care o înfiera cu mânie proletară ca nu a distrus Iris Pharm și Crâng spre propășirea statului nostru, găsește în sfârșit spațiu să anunțe că Raluca Alexandru ocupă o funcție cheie la Casa Albă. Dacă în cazul Iris Pharm și Crâng Opinia a mințit, acum nu. Alexandru este cheia lui Ciolacu în Prefectură. Rămâne de văzut cum își va folosi Ciolacu cheia, pe cine va trebui să încuie, ce uși va trebuie să mai lase deschise și cine va mai fi invitat să intre cu cheia lui, în averea statului.

Sunt sigur că cei ce au de salvat statul capturat, în Alexandru pot găsi un indiciu și o cheie. Traseul actualului secretar general de la Prefectură e cu urme, așa că …chior să fii și să nu vezi de ce e acolo și de unde vine și ce rol are.

https://opiniabuzau.ro/tag/raluca-alexandru/

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu