Manipularea Schengen în formă continuată, ca să nu mai vorbim despre resursele nataruale?



Sondaj care să ne spună cine este vinovat pentru faptul că nu am fost primiți în Schengen? Serios? De ce este tratat poporul român ca o grupă de grădiniță, care nu prea pricepe ceea ce se întâmplă? Oricum, sunt mai puțini vinovați cei care nu au reușit, decât cei care au stat pe margine și au uneltit ( așa au făcut în propriul partid, luând puterea prin coalizare cu adversarul pentru a-și da jos șeful).

În fine, nu despre ce vor ei trebuie să vorbim astăzi în societate și nici despre sondajele lor plătite, menite să manipuleze, ci despre ceea ce ne-am amintit zilele acesta. Am văzut revolta împotriva austriecilor pe motiv că le-am dat toate resursele noastre naturale și uite ce ne fac ei!

Ei bine, noi, românii, nu le-am dat nimic. În toate țările corupte, un grup pune mâna pe putere și în numele poporului înstrăinează resursele naturale, pentru ca astfel să poată rămâne ei la putere și să-și păstreze privilegiile personale. Așa s-a întâmplat și în România și sincer să fiu, habar nu am avut că în ultimii 30 de ani românii au fost jefuiți de proprii politicieni de aproape toate resursele naturale. Păi dacă austriecii au cerut gazele din Marea Neagră și ai noștri nu le-au dat și de aici provine refuzul austriecilor înseamnă că mai sunt oameni responsabili, care nu dau un regat pentru un cal.

Mă așteptam însă ca în locul unui sondaj să apară un inventar al tuturor resurselor naturale pe care românii le-au pierdut și pe care continuă se le piardă zilnic. Ar fi fost ceva de crezut din atitudinea sondorilor dacă ar fi ajuns deja în dezbaterea Camerei Deputaților o lege care să readucă în proprietatea României resursele despre care se face vorbire zilele acestea în spațiul public. În loc de toate acestea, avem un sondaj care să ne spună cine e vinovatul! Penibili!

Păi dacă tot am constatat că suntem jefuiți sistematic, dacă tot am constatat că am dat o țară pe mai nimic, de ce nu reparăm greșelile istorice ale acestei clase politice care de la Adrian Năstase până astăzi, își bate joc de români și i-a transformat în transfugi economici.

OMV – ul nu a fost dat austriecilor în vremea lui Adrian Năstase? Dar defrișările care continuă astăzi în mod barbar chiar și în zona Buzăului, nu au început de la Iliescu?

Nu trebuia să plătiți, tot din banii noștri, un sondaj să aflăm cine sunt vinovații. Noi îi știm pentru că trăim aici. Dacă aveți curajul preluați resursele naturale care au ajuns pe mâna austriecilor și închideți cazul. Pierderea economică pe care o avem prin refuzul de a intra în Schengen, poate fi recuperată astfel.

Îmi aduc aminte o speță istorică: Anglia a avut un șef de guvern care interzis exportul resurselor și a eliminat taxele vamale pe importul de utilaje. De atunci și-a schimbat soarta. Forța de muncă și investitorii din Țările de Jos s-au relocat în Anglia, unde aveau resurse. România de astăzi expatriază tot ce i-a dat Dumnezeu și, odată cu resursa naturală, pleacă și resursa umană, pentru că este nevoie de a acolo unde se produc bunuri, bunuri care se întorc apoi în țară pe lanțul comercial al marilor firme străine, care fac profituri cu marfa și oamenii noștri, în timp ce românii sunt ținuți în sărăcie. 

Haideți, dovediți că sunteți mai mult decât patrioți de paradă! Dovediți că-i respectați pe români și că sunteți în stare să faceți ceva mai mult pentru ei decât să-i tot manipulați.

https://cronicadebuzau.ro/manipularea-schengen-in-forma-continuata-ca-sa-nu-mai-vorbim-despre-resursele-nataruale/


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu